Back to top

Βλέπουμε τους μαθητές μας να πετυχαίνουν και να προοδεύουν στο φοιτητικό και επαγγελματικό τους βίο.

Λένε ότι οι άνθρωποι που πετυχαίνουν στον επιχειρηματικό τομέα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σ’ αυτούς που δεν μπορούν να συνεργαστούν και παίρνουν πρωτοβουλίες και αποφάσεις μόνοι τους, ανεπηρέαστοι από το περιβάλλον τους.  Οι άλλοι είναι αυτοί που έχουν την ικανότητα να συνεργάζονται εύκολα με πολλά άτομα. Μοιράζουν αρμοδιότητες στους συνεργάτες τους και μέσα από την ανταλλαγή απόψεων καταλήγουν στην χάραξη γραμμών και στόχων.

Στο δικό μας χώρο, στα Φροντιστήρια Βακάλη, όλοι οι συνεργάτες ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία και πορευόμενοι εδώ και αρκετά χρόνια,  έχουμε την τύχη μέσω του διαλόγου να συνθέτουμε δημιουργικά τις διαφωνίες μας, ώστε να πετυχαίνουμε το στόχο μας.

Ο στόχος αυτός - στον οποίο είμαστε αυστηρά προσηλωμένοι όλοι - που μας ενοποιεί και μας δυναμώνει είναι ένας και μοναδικός: κάθε μας μαθητής να προσλάβει από μας, κατά τη διάρκεια της φοίτησής του, τη βέλτιστη δυνατή βοήθεια, φτάνοντας στο μέγιστο της επίδοσής του. Μέσα στο περιβάλλον μας, δυναμικά προσαρμοζόμαστε σε κάθε νέα αλλαγή και πρόκληση των εκπαιδευτικών δεδομένων. Έτσι, τόσο το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό όσο και οι μαθητές μας ξεδιπλώνουν τον καλύτερο εαυτό τους αναπτύσσοντας όλες τις δεξιότητές τους.

Το στόχο μας λοιπόν αυτό τον πετύχαμε κι αυτό είναι που μας γεμίζει με υπερηφάνεια και θέληση να συνεχίσουμε ακούραστοι την προσπάθειά μας. Βλέπουμε τους μαθητές μας να καταφέρνουν την εισαγωγή τους στις σχολές της προτίμησής τους, αλλά και στη συνέχεια να προοδεύουν στον φοιτητικό και επαγγελματικό τους βίο.