Back to top

Στα Φροντιστήρια Βακάλη είμαστε δίπλα στις ανάγκες των μαθητών μας και των οικογενειών τους

Στα Φροντιστήρια Βακάλη πιστεύουμε στην ευρύτερη προετοιμασία των μαθητών μας τόσο σε μαθησιακό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η σχέση μαθητή-καθηγητή είναι στην καρδιά αυτής της διαδικασίας. Επιπλέον, σε επέκταση αυτής της σχέσης, θεωρούμε σημαντική την παροχή ψυχολογικής στήριξης όταν αυτό κρίνεται -από μαθητές, γονείς & κηδεμόνες- αναγκαίο.

Η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις μπορεί συχνά να αποτελέσει αφορμή για να εκδηλωθούν πιεστικές, διφορούμενες και λιγότερο καθαρές σκέψεις και συναισθήματα. Έτσι, σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ο κάθε μαθητής και γονιός έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε ατομική συνάντηση με την εκπαιδευτική ψυχολόγο του φροντιστηρίου μας.

Η παροχή συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης δίνει τη δυνατότητα μέσα από δυναμικό και στοχευμένο διάλογο, να δοθούν κατευθύνσεις προς την υιοθέτηση πρακτικών και λειτουργικών τρόπων σκέψης και δράσης σε όλα τα σχετικά ζητήματα που μπορεί να έχουν ανακύψει ή να έχουν έρθει στην επιφάνεια στην απαιτητική προετοιμασία για τις εξετάσεις. Τόσο οι υποψήφιοι όσο και οι γονείς τους, πιο ξεκάθαροι και εφοδιασμένοι με περαιτέρω ψυχικά εργαλεία μαθαίνουν να ανταποκρίνονται με περισσότερη ηρεμία και ικανοποίηση σε όσα απαιτούνται για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της προσπάθειας τους.

Οι συνεδρίες με την Εκπαιδευτική Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια Κα Καυκοπούλου Α, για τους μαθητές των Φροντιστηρίων Βακάλη καθώς και τους γονείς & κηδεμόνες είναι δωρεάν. Διέπονται δε από το ιατρικό απόρρητο.