Back to top

Μαραθώνιος Μ. Αλέξανδρος

Φωτεινή Περχανίδου

Τα Φροντιστήρια Βακάλη σε προσκαλούν στην ομάδα τους!
14ο Δρόμος Υγείας και Βαδίσματος Μέγας Αλέξανδρος


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις 12.30 τρέχουμε όλοι μαζί μαθητές, γονείς & εκπαιδευτικοί στο Δρόμο Υγείας και Βαδίσματος (5.000 μέτρα) με την ομάδα των Φροντιστηρίων Βακάλη. Τη φετινή χρονιά, προχωράμε ένα βήμα παρακάτω και τρέχουμε μαζί για καλό σκοπό!


Γίνε μέλος της ομάδας μας και τρέξε μαζί μας, για να στηρίξουμε το έργο της Λάμψης (σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες). Δήλωσε την συμμετοχή σου στην γραμματεία το αργότερο μέχρι Τετάρτη 13/3/2019.
Το ύψος της εγγραφής στον αγώνα ανέρχεται στα 5€ για τους μαθητές και 10€ για τους ενήλικες. Τα χρήματα αυτά πρέπει να δοθούν στη γραμματεία για να προχωρήσει σε ομαδική κατάθεση του αντιτίμου. Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης κι αλληλεγγύης, τα Φροντιστήρια Βακάλη θα προσφέρουν για κάθε συμμετοχή το αντίστοιχο ποσό στον οργανισμό Λάμψη: Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος.

Ο κάθε συμμετέχοντας θα λάβει αναμνηστικό μπλουζάκι της ομάδας και βασικό εξοπλισμό την ημέρα του μαραθωνίου. Πληροφορίες για την διαδρομή και τον αγώνα μπορείς να δεις στην σελίδα: www.atgm.gr

Πληροφορίες για τη Λάμψη και το έργο της μπορείς να δεις στην σελίδα: www.lampsi.org


Έλα να τρέξουμε μαζί στους δρόμους της πόλης και να μεταδώσουμε παντού την ενέργεια και τη δύναμή μας, προσφέροντας παράλληλα σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σε περιμένουμε!
Φιλικά, η ομάδα των Φροντιστηρίων Βακάλη