Back to top

Θα σταθούμε δίπλα σας, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε αυτό που ονειρευτήκατε.

Τα Φροντιστήρια Βακάλη λειτουργούν από το 1967. Εγώ μέλος της μεγάλης αυτής «οικογένειας» έγινα το 2008, αρχικά ως καθηγητής και από το 2013 ως μέτοχος και συνδιευθύνοντας στο Φροντιστήριο της Μητροπόλεως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με μεγάλη χαρά δέχτηκα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου τόσο στο διδακτικό κομμάτι όσο και στο διοικητικό.

Από τη θέση αυτή έχουν περάσει ικανότατα στελέχη, δημιουργικά μυαλά μα και συνάμα αξιόλογοι άνθρωποι. Συνεχιστής της διαδρομής αυτής, που πρώτος από όλους χάραξε ο αείμνηστος Νικόλαος Βακάλης,  βρίσκομαι στη θέση αυτή για να προσφέρω, με ιδιαίτερη τιμή, τις υπηρεσίες μου τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς και κηδεμόνες τους.

Απευθυνόμενος στους μαθητές θέλω να τους εγγυηθώ ότι τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου- η γραμματειακή υποστήριξη αλλά και το διδακτικό προσωπικό- θα σταθούμε δίπλα σας, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε αυτό που ονειρευτήκατε για το μέλλον σας.

Απευθυνόμενος στους γονείς και τους κηδεμόνες θέλω να τους μεταφέρω πως η πόρτα της Διεύθυνσης είναι πάντα ανοιχτή σε οποιαδήποτε συζήτηση – συμβουλή αφορά το μέλλον των παιδιών σας. Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε τις ανησυχίες σας και να λύσουμε τους προβληματισμούς σας αναφορικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό των παιδιών σας.

Τα Φροντιστήρια Βακάλη είναι δίπλα σε εσάς και τα παιδιά σας!